Categories
CFFC

Blue Hour

This is my contribution to Cee’s Fun Foto Challenge: Blue.

A recent blue hour dawn over Colpoy’s Bay and the Niagara Escarpment on the South Bruce Peninsula, Ontario, Canada.

Cee's Fun Foto Challenge: Blue

14 replies on “Blue Hour”

We started with snow last Thursday night. There was a layer of ice pellets on the ground and car when I headed off to the shoreline for the sunrise last Sunday morning. It started snowing here mid afternoon yesterday and it snowed the rest of the day and most of the night.

We worden vernacheld door David, hij neemt ons beet en neemt ons in het ootje: Echt waar oggenebbis! Ik geloof het wel, dat David blauw ziet van de kauw, maar hij zette gewoon een blauwe lens op zijn lens, zoals je alle kleuren glas hebt in glas-en-lood ramen … Eerst zien … , dan geloven … Ik ga dat onderzoeken bij dure fotozaken of googelen … David have a nise day and ‘groetjes uit Groot-Mokum * Friet * 8-11-2019, 14.00 uur … * http://www.friedabblog.wordpress.com *

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s