Categories
Throwback Thursday

Bohemian Waxwing in Winter

Throwback Thursday travels back to Saskatchewan in the late 1990s. I had found a small flock of Bohemian Waxwing eating Saskatoon berries along a fence line.

It was -30°C so I briefly considered using a portable hide (blind) until realising that the ground was to frozen to peg the hide down. Besides, if the cold wasn’t bothering the birds I could put up with it.

Throwback Thursday: 13th February 2020

4 replies on “Bohemian Waxwing in Winter”

O, je zit in een draagbaar schuttershutje, zeg maar … Ja, een kievit (page 100 = geel = strand-, & waddenvogels, zandhoender, met vogels van de steppen) ??? De kievit komt in heel Europa voor, maar … , kom niet te dichtbij, want dan is hij weg. Ik had er over geblogd in 2019 … Oké, kan ik ook een tentjurk aantrekken, krukje er onder en rustig afwachten … Ik heb nacht opnames gemaakt van de Metro-tunnels voor op de Zuid-as, bij Buitenvelderd, de RAI. Ik wilde je nog vertellen hoeveel huizen er gebouwd gaan worden in Amsterdam … Ja, dat dender in sneltrein vaart maar door, al eeuwen lang … , 80.000 vluchtenlingen vangt Amsterdam per jaar op … ja … * Amsterdam * 13-2-2020 * Heel, veel liefs, nog meer liefs uit Holland!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s